Välkommen! Om oss | Butiken | Marknader | Köpvillkor | Kontakta oss

HALVA PRISET! Raffia

Fler bilder

HALVA PRISET! Raffia

Ordinarie pris 69 kr

Special Price 35 kr

Tillgänglighet: I lager

Denna säsong introducerar Järbo Natural Clubs Raffia – ett pappersgarn tillverkat av 100% nedbrytbar, FSC-certifierad träfiber. Detta veganvänliga garn passar perfekt till stickade och virkade accessoarer som hattar, väskor, dukar och andra inredningsdetaljer. Det är lätt, luftigt och miljövänligt – och kan även handtvättas varsamt. Eftersom Raffia är vattenavvisande kan du till och med ta med dina accessoarer till stranden. Dessutom är garnet värmetåligt upp till 200 grader, vilket betyder att du kan använda det till både underlägg och grytlappar.

Pappersgarnet är 100% bionedbrytbart och helt fritt från farliga kemikalier. Som inte det vore nog är träfibern som garnet tillverkats av FSCcertifierad, vilket innebär att materialet som används endast kommer från ansvarsfulla och hållbara källor. Detta betyder att du med gott samvete kan använda Raffia till alla tänkbara projekt, endast fantasin sätter gränser för vad du kan skapa med denna spännande nyhet!

100% Träfiber
Stickor - nr. 5-5½
Virknål - 4-4½
Virkfasthet: 15-16 fm x 6-7 varv = 10 cm
Handtvätt
ca 35 gram / nystan = ca 75 meter

Många härliga mönster finns på www.jarbo.se

* Obligatoriska fält

Ordinarie pris 69 kr

Special Price 35 kr

Beskrivning

Detaljer

Denna säsong introducerar Järbo Natural Clubs Raffia – ett pappersgarn tillverkat av 100% nedbrytbar, FSC-certifierad träfiber. Detta veganvänliga garn passar perfekt till stickade och virkade accessoarer som hattar, väskor, dukar och andra inredningsdetaljer. Det är lätt, luftigt och miljövänligt – och kan även handtvättas varsamt. Eftersom Raffia är vattenavvisande kan du till och med ta med dina accessoarer till stranden. Dessutom är garnet värmetåligt upp till 200 grader, vilket betyder att du kan använda det till både underlägg och grytlappar. Pappersgarnet är 100% bionedbrytbart och helt fritt från farliga kemikalier. Som inte det vore nog är träfibern som garnet tillverkats av FSCcertifierad, vilket innebär att materialet som används endast kommer från ansvarsfulla och hållbara källor. Detta betyder att du med gott samvete kan använda Raffia till alla tänkbara projekt, endast fantasin sätter gränser för vad du kan skapa med denna spännande nyhet!
Recensioner