Välkommen! Om oss | Butiken | Marknader | Köpvillkor | Kontakta oss

Hikingsockor Antracit

Fler bilder

Hikingsockor Antracit
179 kr

Tillgänglighet: I lager

FUNQ WEAR’s Komfortsockor Outdoor 11-14mmHg Thermal Wool är ankelsockor med graderat stöd. Komfortsockorna håller högsta kvalitet och är stickade i merinoull. Ankelsockorna är noga utprovade och tillverkade med hållbarhet och komfort i fokus.

Det extra stödet kring ankeln ökar blodcirkulationen och motverkar svullnad i fötterna, vilket skapar ett bättre välbefinnande och ger benen mer energi.

Ullsockorna har en hög komfort och passform. Uppskattas av den aktive motionären men är även sköna att använda i vardagen, varje dag året om. Perfekta på vandringen, cykelturen eller för dig som föredrar ankelsockor framför knästrumpor.

Egenskaper
# Graderat stöd dvs högre tryck runt ankeln som avtar upp mot vristen
# Mjukt avslut utan resår vilket motverkar satsning
# Förstärkta i tå och häl samt under trampdynan
# Extra rymlig fot och tå
# Skön elasticitet med fin ribbstickning och högkvalitativ elastan
# Strumporna är stickade i merinoull av extra fin och krusig kvalitet

Produkt: Komfortsockor
Kompression: 11-14mmHg
Innehåll: 55% Ull Concorde. 34% Polyamid. 11% Elastan
Tvättråd: 40 grader. Torktumlas ej. Strykes ej. Kan krympa något vid första tvätten.
Skötselråd: Strumporna bör sköljas eller tvättas efter användning för att bevara kompressionen.
Anvisningar: Strumpan skall sitta slätt mot benet utan vikt överkant

Designed in Sweden * Made in Europe

* Obligatoriska fält

179 kr
Beskrivning

Detaljer

FUNQ WEAR’s Komfortsockor Outdoor 11-14mmHg Thermal Wool är ankelsockor med graderat stöd. Komfortsockorna håller högsta kvalitet och är stickade i merinoull. Ankelsockorna är noga utprovade och tillverkade med hållbarhet och komfort i fokus. Det extra stödet kring ankeln ökar blodcirkulationen och motverkar svullnad i fötterna, vilket skapar ett bättre välbefinnande och ger benen mer energi. Ullsockorna har en hög komfort och passform. Uppskattas av den aktive motionären men är även sköna att använda i vardagen, varje dag året om. Perfekta på vandringen, cykelturen eller för dig som föredrar ankelsockor framför knästrumpor. Designade i Sverige, tillverkade i Europa. Egenskaper Graderat stöd dvs högre tryck runt ankeln som avtar upp mot vristen Mjukt avslut utan resår vilket motverkar satsning Förstärkta i tå och häl samt under trampdynan Extra rymlig fot och tå Skön elasticitet med fin ribbstickning och högkvalitativ elastan Strumporna är stickade i merinoull av extra fin och krusig kvalitet
Recensioner

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?